Individueel Programma
Merk bouwen

5 persoonlijke sessies van anderhalf uur

 


Opmerkelijke Methode

Het uitwerken en concreet maken van jouw Opmerkelijke Methode maakt dat je heel gemakkelijk laat zien wat bijzonder is aan jouw aanpak. Dit vormt de 'drager' voor je marketing. Je laat je potentiƫle klanten hiermee vooraf al ervaren wat die gaan beleven bij jou en welk resultaat bereikt wordt.

Wanneer je jouw Opmerkelijke Methode helder hebt en uitgewerkt, pas je daarop ook je 'identiteitsdragers' aan, zoals je website en huisstijl en kies je de platforms om jezelf te presenteren. Vanuit mijn ervaring in marketing, communicatie en grafische vormgeving kan ik je daarmee in detail verder helpen. Maar je zult zien dat 'een bouwtekening' voldoende is, omdat je nu precies weet wat je wilt doen om je merk in beeld te brengen. Je hebt fundament voor communicatie en marketing helemaal klaar.

Samen denken, plannen maken op tactisch niveau en uitvoeren, helpt je aan creativiteit en inspiratie om voortgang te boeken. Zo bouw je aan je merk met als resultaat dat de identiteit van jouw bedrijf zichtbaar, je imago wordt.
Merk-in-beeld-room


"Meer over mijn ervaring in marketing en communicatie vind je hier CV Lian. Het bouwen van maatwerk websites en ontwerpen van huisstijlen deed ik ruim 10 jaar zelf binnen mijn eigen Studio Merk Op. Hier vind je projecten Studio Merk Op. Daarnaast rondde ik met succes de opleiding Graphic Design af aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Hier vind je opdrachten van ArtEZ.