Opstartdagen - merk in Beeld

Startende zelfstandig professionals


Binnenkort ga je van start als zelfstandig professional. Je hebt er zin in om op je eigen wijze je bedrijf te gaan runnen. Maar waar ga je beginnen om jouw bedrijf en je boodschap helder in beeld te brengen en jezelf zichtbaar te maken?

Vliegwiel identiteit imago

In 3 dagen, verspreid over 3 weken, ga je aan de slag met gelijkgestemde ZP'ers en krijg jij je onderscheidend vermogen scherp. Hiermee stel jij jouw eigen format voor contentmarketing samen. En op basis van jouw onderscheidend vermogen ontwikkel je een unieke marketingaanpak voor succes. Hieronder vind je het volledige programma.


Programma Merk in beeld

Voor startende zelfstandig professionals (max. 2 jaar eigen onderneming)
WorkshopDag 1
Merkscan - Ondernemende identiteit
9.30 - 17.00

Voormiddag gaan we aan de slag met de feitelijke situatie. Hoe ziet je bedrijf eruit en wat ga je verkopen? Wat zijn sterke punten en wat de kansen in de markt? Wat beteken jij daarin als ondernemer en hoe doe jij het anders dan andere ondernemers? 's Middags komt je klant in beeld. Wat gaat die beleven en wat maakt dat je klant alleen bij jou terecht kan? Wat we vooral onderzoeken is die laag 'onder je aanbod', zodat jij scherp krijgt wat precies je onderscheidend vermogen is. Je krijgt de essentie van jouw ondernemerschap helder.

✔ Jouw ondernemende identiteit
✔ Jouw What, How en Why
✔ Je talent, je drive, je kernwaarden
✔ Je product én het verschil 

Merk-in-beeld-Hub


Dag 2
Roadmap voor Contentmarketing - Rode draad voor je communicatie *
9.30 - 17.00

Je ondernemende identiteit is helder en je kent je onderscheidend vermogen, maar nu wil je dat je klanten dit ook weten. In de ochtend richten we ons op de beleving van de klant. We vinden woorden waarmee je je potentiële klanten kunt raken. De middag staat in het teken van de content waarmee je jouw klant rijk maakt. Aan het einde van de dag heb je jouw Roadmap voor Contentmarketing, de rode draad voor zichtbaarheid van jouw bedrijf. Die kun je meteen inzetten voor je social media.

✔ Je rode draad voor vlogs, blogs, social media
✔ Jouw content voor communicatie - waarmee jij je klant rijk maakt
✔ Je merkbelofte
✔ Je merkbeleving - tone of voice
✔ Je merkessentie
✔ Je Roadmap voor contentmarketingDag 3
Opmerkelijke Methode - Het verschil bewijzen
9.30 - 17.00

Op de derde dag komt alles samen. 's Morgens kijken vanuit de ontwikkelingen in je markt en je doelgroep naar jouw visie en wat je merk daarin betekent. We formuleren je missie en ook je elevator pitch. Deze elevator pitch nemen we naar wens voor je op op video. 's Middags maken we de aanzet voor een concrete methode om je merkbelofte te bewijzen, waarin jouw onderscheidend vermogen is verwerkt. Je hebt nu je koers helemaal scherp en alle bagage om aan de slag te gaan met je marketing en communicatie.

✔ helicopterview
✔ Markt en doelgroep in beeld
✔ visie
✔ missie
✔ Elevator pitch
✔ OpMerkelijke Methode om merkbelofte te bewijzen

helicopterview missie opmerkelijke methode✔ onderscheidend vermogen
✔ format voor contentmarketing
✔ marketingaanpak voor jouw succes

Een kennismaking gaat vooraf aan deze workshops.
Kennismakingsgesprek Opstartdagen ZP'ers

De Opstartdagen vinden plaats op 1e, 2e en 4e woensdag of donderdag van de maand
(exacte data in formulier)
Varenschut 17c Helmond
Workshop Merk in Beeld 995,- Starterstarief 695,-

kosten zijn excl. BTW* Bij verzenden conformeer je je aan de volgende spelregels:
Heb je voorkeur voor een bepaalde maand, schrijf je dan in uiterlijk 3 weken voor aanvang van je gewenste maand. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Wanneer je besluit dat je mee wilt doen aan de Opstartdagen ontvang je een betaalverzoek en tot een week vooraf kun je hiermee je inschrijving bevestigen. Ook Merk Op behoudt zich het recht voor om afscheid te nemens als geen passende groep beschikbaar is. Afmelden kan tot een week vooraf zonder opgaaf van redenen kosteloos en eventuele betaling wordt volledig teruggestort. Mocht je je onverhoopt moeten afmelden binnen een week voorafgaand aan of gedurende het programma, dan zoeken we naar een oplossing om het programma toch af te kunnen ronden.