Inspiratiesessie Merk Bouwen


Je Merk bouwen

Inspiratiesessie
Van identiteit naar imago
Dinsdag 29 mei 2018 - 16.00 uur
Varenschut 17a, Helmond

Je wilt groeien met je bedrijf. Je hebt focus en je weet wat je wilt. Nu is er actie nodig, maar hoe ga je het beste doorpakken? Welke stappen ga je zetten om je bedrijf beter zichtbaar te maken? Hoe wordt de identiteit van jouw bedrijf zichtbaar een merk, een imago? Je merk bouwen is geen vaste omlijnd traject. Twee ondernemers met vakkennis en een eigen wijze kijk op zichtbaarheid gaan de aftrap te doen. Vooral hun ervaring met de praktijk levert boeiende gespreksstof en inspiratie om je eigen merk te bouwen.

van identiteit naar imago

Programma

15.45  Ontvangst met koffie thee

16.00 Welkom door host
Cor van de Waterlaat - Bombardon Consultancy *

16.15 Inleiding 'Van identiteit naar imago'
Lian Groot - Merk Op

 16.30 'Van bevlogenheid naar uitvliegen'
Rob Vogels - Reclamestudio Go **

16.45 'Mindset voor online marketing' ***
Femke de Coninck - Marketing Handjes

17.00 Pauze

17.15 Dialoog o.l.v. Cor van de Waterlaat

17.55 Afsluiting door Lian Groot

18.00 - 19.00 Netwerkborrel

(Let op: De sessie van 29 mei is uitverkocht)
Kosten 42,50
Deelnemers Merk in Beeld 20,- excl.BTW


Wil je er ook bij zijn, schrijf je dan in graag vóór 10 mei. Ik verzoek je vriendelijk de betaling ook te doen voor die datum, maar in elk geval een week voor aanvang. Afmelden kan kostenloos tot en met de laatste dag. Het betaalde bedrag wordt dan volledig teruggestort. Meer informatie en een factuur ontvang je in de bevestingsmail.

(Let op: De sessie van 29 mei is uitverkocht. Stuur een mail om informatie te ontvangen over de volgende Inspiratiesessie op 4 september a.s. lian@merkop.nl)Sprekers

host Cor van de Waterlaat
* Cor van de Waterlaat - Bombardon Consultancy
en initiator van 'Verrassende ontmoetingen'

Doceren, motiveren, inspireren, Cor, staat graag voor de mensen en tegelijk treedt hij nooit op de voorgrond. Hij geniet van zijn rol als regisseur. Gaat hij om die reden een stap maken in zijn carrière? Cor zal daarover kort vertellen, maar zal ons voornamelijk meenemen in ons éigen verhaal, hoe wij zélf zichtbaar willen zijn. Een briljante (bege)leider op de achtergrond.


Rob Vogels
** Rob Vogels - Reclamestudio Go

Rob is een 'creatieve vogel' en geniet ervan als hij anderen in de schijnwerpers kan zetten. Voor zichzelf en zijn bedrijf, heeft hij flinke ambities. Maar anderen zichtbaar maken, is iets anders dan jezelf zichtbaar maken. Hoe doe je dat, als het niet je aard is om zelf het podium te pakken te pakken? Rob neemt ons mee in de groei van zijn eigen bedrijf, de drempels waar hij overheen is gestapt en het pad dat hij verder heeft uitgezet.


Femke de Coninck
***Femke de Coninck - Marketing Handjes

Femke zette twee jaar geleden de stap naar het ondernemerschap. Waar ze vroeger vooral achter de schermen werkte bij diverse bedrijven, moest ze nu opeens haar eigen bedrijf in de schijnwerpers zetten. Best lastig voor iemand die eigenlijk liever niet teveel buiten haar comfortzone doet. Femke vertelt welke mindset haar geholpen heeft om het gewoon te doen.


Als je er graag bij wilt zijn, schrijf je dan hier in.