Inspiratiesessie Merk Bouwen


Je Merk bouwen

Inspiratiesessie
Van ondernemende identiteit naar een merk!
Dinsdag 4 september 2018 - 16.00 uur
Varenschut 17a, Helmond

Je wilt groeien met je bedrijf. Je hebt focus en je weet wat je wilt. Nu is er actie nodig, maar hoe ga je het beste doorpakken? Welke stappen ga je zetten om je bedrijf beter zichtbaar te maken? In een gevarieerd programma afgestemd op ondernemende professionals, krijg je handvatten om door te pakken, zodat jouw aanpak zichtbaar, een merk, wordt.

van identiteit naar imago

Programma

15.45  Ontvangst met koffie thee

16.00 Welkom
door host
Eric van Lierop - Coaching *

16.05 Inleiding
'Neuromarketing voor ondernemende professionals'
Lian Groot - Merk Op

16.20 Miniworkshop
'Sterker op jouw podium'
Marloes van Houtert - Op jouw podium **

16.35 Miniworkshop
'Tools voor content marketing' ***
Ilse Daniëls - Market-It

16.50 Pauze

17.00 Dialoog
'Over de streep voor zichtbaarheid' *
o.lv. Eric van Lierop

17.55 Afsluiting
Lian Groot

18.00 - 19.00 Netwerkborrel


Sprekers


* Eric van Lierop - coaching

En daar sta je dan, met een koffer vol baggage. Als ondernemende professional weet je intussen wel hoe het moet. Toch!? Zien je klanten inderdaad de beste versie van jou? Hoe laat jíj je zien en horen? Wat helpt jou hierin en weet je dat ook adequaat uit te dragen? Eric is in staat, het beste bij mensen naar boven te halen. Hij daagt je uit om in je eigen achtbaan te stappen, om ook echt het avontuur te gaan beleven en te delen met anderen. Hoe meer je dat met gemak doet, hoe competenter je wordt. Wanneer je merkt dat het werkt, neemt je motivatie nog meer toe en zo krijg je vleugels!

In een verrassende werkvorm daagt Eric je uit om over de streep te gaan en je eigen zichtbaarbaarheid een boost te geven.      
** Marloes van Houtert - Op je podium

Deze ondernemer weet als geen ander wat het is om letterlijk je podium te pakken. Ze is klassiek geschoold musicus en was jarenlang docent en manager in de kunst- en cultuursector. Vanuit haar rol als bestuurder en voorzitter van verschillende maatschappelijke organisaties, volgde ze enkele jaren geleden een opleiding, die haar opmerkelijk maakte van haar gave om ook anderen ontspannen op hun podium te laten staan. Ademhaling en muziek zet zij sindsdien in om leidinggevenden in hun kracht hun eigen podium te laten pakken.

In een miniworkshop laat Marloes je voelen hoe je door het gebruik van je ademhaling stress kunt verminderen, je energie laten stromen en sterker op jouw podium kunt staan.

*** Ilse Daniëls - Market-It

'Ben je bewust hoe bijzonder je bent'. Misschien is het de quote, waaraan je over enkele jaren nog eens terugdenkt. Als het aan Ilse ligt, is dat zo. Met haar full service marketing- en communicatiebureau, pakt ze uit in de volle breedte. Ze kan tot in detail ontwerpen, maar laat het met evenveel gemak over aan haar medewerkers. Zo is ze, als rechterhand voor veel bedrijven, bezig van marketingstrategie tot operatie, met als doel deze bedrijven als autoriteit op de kaart te zetten. Haar speciale interesse ligt bij content marketing en social media, omdat op dit vlak vaak nog een grote winst te behalen is.

In een miniworkshop geeft Ilse je mee, hoe je met content marketing de autoriteit wordt in je vakgebied.Kijk hier naar de voorgaande Inspiratiesessie Merk Bouwen