Programma Merk bouwenModule +
Identiteitsdragers
Architectuur en uitvoering

En dan heb je je merk in beeld en kun je aan de slag op social media. Je hebt zoveel idee├źn, maar je wilt niet dat het uitvoeren ervan core business gaat worden.

Als architect voorzie ik jou van bouwtekening, bouwplan en begeleiding. Dat kan zijn voor een nieuwe website of huisstijl, een bedrijfsvideo, animatie of infographic. Of misschien wil je eerst aan de slag met het uitwerken van jouw OpMerkelijke Methode om je merkbelofte te bewijzen. We zorgen samen, eventueel met passende partijen, dat die identiteitsdragers er ook komen. Zo bouw je aan je merk en wordt de identiteit van jouw bedrijf overal zichtbaar, een imago.


Merk-in-beeld-room


"Meer over mijn ervaring in marketing en communicatie vind je hier CV Lian. Het bouwen van maatwerk websites en ontwerpen van huisstijlen deed ik ruim 10 jaar zelf binnen mijn eigen Studio Merk Op. Hier vind je projecten Studio Merk Op. Daarnaast rondde ik de opleiding Graphic Design af aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Hier vind je opdrachten van ArtEZ.
Aanbiedingen Merk bouwenMerk bouwen is meer!
Aanbiedingen

Zolang je een onderneming hebt, zul je bezig zijn met zichtbaarheid voor je klanten. Veel partijen kunnen je helpen met hun specialisme om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken. Het netwerk van ondernemers die hierin wat kunnen betekenen breidt zich langzaam uit.

Kijk alvast naar de aanbiedingen voor deelnemers Merk in BeeldInspiratiesessie Merk bouwenSamen kom je verder
Inspiratiesessies

Met enige regelmaat organiseren we Inspiratiesessies Merk Bouwen waarbij specialisten op het gebied van 'zichtbaarheid' een miniworkshop verzorgen.

Kijk hier voor de afgelopen Inspiratiesessie