Programma Merk bouwen


Module +


Media-uitingen, identiteitsdragers
Architectuur, uitvoering

En dan heb je je merk in beeld en kun je aan de slag om je merk te bouwen. Als architect voorzie ik jou van bouwtekening, bouwplan en begeleiding voor nieuwe identiteitsdragers. Dat kan zijn voor een nieuwe website, webtekst, huisstijl, bedrijfsvideo, animatie of infographic. Of wellicht wil je eerst jouw Opmerkelijke Methode concreet uitwerken. We zorgen samen, eventueel met passende partijen, dat die uitingen er ook komen.


Tactiek
Maatwerk begeleiding

Wellicht heb je eerst behoefte om de verschillende mogelijkheden om je merk te bouwen op een rij te zetten, de taktiek te bespreken, waar te beginnen in je marketing of communicatie. Misschien vind je het prettig om operationele zaken aan te houden tegen mij en/of een deskundige uit mijn netwerk, of een partij te kiezen die een heel stuk voor jou uit handen kan nemen. Meedenken en plannen maken op taktisch niveau uitzetten, helpt jou om te kiezen en voortgang te boeken.


Zo bouw je aan je merk met als resultaat dat de identiteit van jouw bedrijf zichtbaar, je imago wordt.


Merk-in-beeld-room


"Meer over mijn ervaring in marketing en communicatie vind je hier CV Lian. Het bouwen van maatwerk websites en ontwerpen van huisstijlen deed ik ruim 10 jaar zelf binnen mijn eigen Studio Merk Op. Hier vind je projecten Studio Merk Op. Daarnaast rondde ik met succes de opleiding Graphic Design af aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Hier vind je opdrachten van ArtEZ.
Ontwikkelsessies Merk bouwen


Samen komen we verder
Ontwikkelsessies

Met enige regelmaat organiseren we Ontwikkelsessies Merk Bouwen waarbij specialisten op het gebied van 'zichtbaarheid' een workshop verzorgen. Kijk onder de kop Merk Bouwen in het menu voor de  Ontwikkelsessies die op stapel staan.

2019:

OndernemingsRISK
Systemisch werken voor ondernemers

Plan je contentmarketing op één A4
Voor eens en voor altijd een strak template

Pitchen met paarden
Paarden beoordelen congruentie

Ideescan
Haalbaarheidsmodel marktintroductie


2018

Van identiteit naar imago
Roadmap voor Contentmarketing
-
Op jouw podium
Jezelf met gemak presenteren
-
Contentmarketing
Wat er komt er allemaal bij kijken


Van identiteit naar imago
What WOH Why
-
Mindset voor online marketing
-
Van bevlogenheid naar uitvliegen