Programma Merk bouwenModule +
Identiteitsdragers - media-uitingen
Architectuur, uitvoering, individuele begeleiding

En dan heb je je merk in beeld en kun je aan de slag om je merk te gaan bouwen. Welk stuk wil je zelf doen, wat laat je liever over aan anderen?

Als architect voorzie ik jou van bouwtekening, bouwplan en begeleiding voor nieuwe identiteitsdragers. Dat kan zijn voor een nieuwe website, webtekst die je zelf schrijft, huisstijl, bedrijfsvideo, animatie of infographic. Of misschien wil je eerst aan de slag met het uitwerken van jouw Opmerkelijke Methode om je merkbelofte te bewijzen of events om dit in beeld te brengen. We zorgen samen, eventueel met passende partijen, dat die uitingen er ook komen. Zo bouw je aan je merk en wordt de identiteit van jouw bedrijf zichtbaar, een imago.


Merk-in-beeld-room


"Meer over mijn ervaring in marketing en communicatie vind je hier CV Lian. Het bouwen van maatwerk websites en ontwerpen van huisstijlen deed ik ruim 10 jaar zelf binnen mijn eigen Studio Merk Op. Hier vind je projecten Studio Merk Op. Daarnaast rondde ik met succes de opleiding Graphic Design af aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Hier vind je opdrachten van ArtEZ.
Aanbiedingen Merk bouwenMerk bouwen is meer!
Aanbiedingen

Zolang je een onderneming hebt, zul je bezig zijn met zichtbaarheid voor je klanten. Veel partijen kunnen je helpen met hun specialisme om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken. Het netwerk van ondernemers die hierin wat kunnen betekenen breidt zich langzaam uit.

Kijk alvast naar de aanbiedingen voor deelnemers Merk in BeeldOntwikkelsessies Merk bouwenSamen kom je verder
Ontwikkelsessies

Met enige regelmaat organiseren we Ontwikkelsessies Merk Bouwen waarbij specialisten op het gebied van 'zichtbaarheid' een workshop verzorgen.

Kijk hier voor de afgelopen Inspiratiesessie