Ervaring Merk in beeld - module 1, 2 en 3


Review Paul Rozestraten
Tarsus


De werkwijze van Merk in Beeld vind ik erg bij me passen. Heerlijk om te brainstormen en dan ordening aan te brengen. Met je vragen ontlok je antwoorden en vraagt desnoods door tot je een twinkel ziet. Je doet het goed want je gaat er helemaal voor en bent niet gauw tevreden. Dat doorzagen legt de basis uiteindelijk mooi bloot. Ik vind dat je op een prettige manier doorzaagt, dus fijn. Niets beter dan doorvragen tot het antwoord is gegeven dat verder brengt!

Ik zie die ordening niet en vind het mooi dat je dit doet en kan. Met je unieke methode pik je er highlights en quotes uit. Een mooi cadeautje. Uiteindelijk heb ik een document dat meer op heeft geleverd dan ik had gedacht. Het is ook compact en grafisch prettig vorm gegeven. Je voelt zeer goed aan wat ik wil.  Dat blijkt wel uit het verhaal dat je al op papier had gezet voordat ik het had uitgesproken!

Het hele traject voelt goed. De diversiteit, de lengte, wederzijds enthousiasme. Ik denk dat je meer tijd gebruikt dan er voor staat maar dat kan ik niet helemaal staven. Ik hoop en verwacht dat Merk Op in alle opzichten groeit want je hebt iets moois in handen.

Als tip zou ik alleen kunnen bedenken dat ik nog iets anders in beeld zou willen zien, namelijk 'wat' de stappen zijn die je gaat maken. Misschien met een infographic? Maar ja, dat ben ik. Ik lees niet graag en zie graag beeld. Al met al ben je zelf de reclame voor Merk Op. Zolang je je eigen energie en grenzen bewaakt ga je hiermee ver komen. Je klanten zijn je ambassadeur. Ik zeker.

Het was een erg mooi traject dat heel dicht bij je ‘zijn’ komt. Daar kun je alleen komen als er vertrouwen is. Maar hoe jij vertrouwen krijgt weet ik niet ;-)

Heel erg bedankt.

Jij ook Paul en succes met die mooie focus!