Persoonlijke koers
in zakelijke omgeving

individueel programma


Voor Ondernemende Professionals
managers, leidinggevenden, directieleden, bestuurders, politici

Vanuit de essentie van jouw professionele identiteit, je persoonlijke koers in zakelijke omgeving tegen het licht houden, de rode draad destilleren voor persoonlijk leiderschap om uit te dragen waar je voor staat en te bereiken waar je voor gaat. Hieronder vind je het volledige programma.


ProgrammaDagdeel 1
Merkscan - Professionele identiteit

In dit dagdeel krijg je de kern van je professionele identiteit scherp. De essentie is helder waar jij voor staat en waar jij voor gaat in je professionele leven. Je kent je drive en je kracht en ook je toegevoegde waarde voor anderen en de maatschappij. Je kent jezelf, 'je ego voorbij'.

✔ Jouw professionele identiteit
✔ Je What, How en Why
✔ Je talent, je drive en je kernwaarden
Dagdeel 2
Model voor Persoonlijk Leiderschap

Je kent je professionele identiteit, maar nu wil je dit ook effectief inzetten. Wanneer je communicatie voortkomt uit je diepere overtuiging, heb je veel beter contact en daardoor meer invloed. We vertalen de essentie van waar jij voor staat en voor gaat in een Model voor Persoonlijk Leiderschap.

✔ Je rode draad voor effectieve communicatie
✔ Persoonlijk leiderschap
Dagdeel 3
Koers en Performance

Tijdens dagdeel 3 komt alles samen. Vanuit je kernboodschap formuleren we je visie en missie. We zoomen in op je persoonlijke ontwikkeling en je gewenste koers. En afhankelijk van je wensen, formuleren we je elevator pitch.

✔ Je Performance
✔ Persoonlijke ontwikkeling
✔ Je koers in zakelijke omgevingAlvast proeven van jouw Persoonlijk Koers? Dat kan zeker!
Een kennismakingssessie van anderhalf uur is gratis, dus plan 'm gewoon in:'Ik ben erg blij met de inzichten in mijn "persoonlijke merk" die Lian boven water haalt. Waardevol en helpt om mezelf scherper en duidelijker te positioneren. Het past bij wat ik ben, wil en kan en is dáárdoor krachtig en geloofwaardig. Samen daar aan werken is nog eens erg leuk ook. Inspirerend en goed!' - Wout Schnitzeler, manager

'Het was een heel interessant traject voor mij, een verrijking.' - Ingrid Voncken, politicus

'Bedankt voor je heldere spiegel en scherpe analyse. Je hebt me mijn verschillende lagen laten zien, die allemaal bij me horen, en die ik in kan zetten, of die me soms overkomen. Je hebt me geholpen mijn eigen meerwaarde te zien, mijn kracht, mijn eigen energie. Door deze eerst te ontrafelen, en daarna weer te bundelen, wordt het toepasbaar en geeft het koers zowel professioneel als privé. Maar je hebt me ook met mildheid naar mijn buitenkant laten kijken en helpen die te accepteren, en in te zetten. We hebben samen tastbare producten gemaakt die me helpen om deze spiegels vast te houden. Verder was het gewoon leuk om te doen, en ben je fijn gezelschap.' - Len Nooteboom, directeur