Het verschil maken

Het verschil maken voor anderen, begint bij jezelf goed kennen; weten waar je voor gaat en waar je voor staat, waarmee jij écht toegevoegde waarde biedt.

Lees verder over What - Woh! - Why

Merkscan

Waarmee maak je het verschil?

De uiterlijke kenmerken van je karakter, je kennis en vaardigheden, zijn gewoon goed en jij weet hoe die werken. Maar je maakt pas het verschil wanneer de ander ergens door geraakt wordt en precies begrijpt waarom die jou nodig heeft.Woh... !

Dat waarmee je echt het verschil maakt, is voor de meeste mensen zo vanzelfsprekend dat ze juist daarmee niks doen. In de laag van je 'how' komt naar voren hoe jij je zaken onvoorwaardelijk aanpakt. Jij kan dit van nature beter dan anderen, maar je doet dit ook zo automatisch dat je het niet doorhebt. Hier zit ook je drive, je passie. En dat is precies waar je anderen mee inspireert. Door juist dát helder te vertalen in je koers krijg je voor elkaar waar je voor gaat, omdat mensen begrijpen dat dit is waar ze jou voor nodig hebben.

Why

Waarom doe jij wat je doet? Jouw 'Why', jouw missie, je purpose, is het eindresultaat waar jij zélf door geraakt wordt. Dat staat helemaal los van de financiële bonus of waardering die het je opleveren. Het is voor de ander ook minder relevant, maar voor jezelf mooi om te weten. Dat is waar jij het uiteindelijk allemaal voor doet.

Merkscan

Met de Merkscan is de enige karakteranalyse die je what, how en why in congruente 'lagen' in beeld brengt. Hierop krijg je levenslang garantie, ongeacht de keuzes die je maakt in je carrière.